© Manşet Haber Gazetesi 2021

ATATÜRK’e UZANAN ELLER KIRILIR!

 

İlimiz Pınarhisar ilçesi Cumhuriyet Meydanında bulunan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeline; 10 Eylül 2024 Salı günü saat 20.50 sıralarında C.B. isimli şahıs zarar vermeye eylemiyle ilgili olarak   Zafer Partisi Kırklareli İl Başkanılığı yazılı bir açıklama yaptı.

  Zafer Partisi Kırklareli İl Başkanı Mehmet Ataman imzalı yapılan yazılı açıklamada. ;Ataman açıklmasında, Kırklareli’mizin Pınarhisar İlçesinde,
tarihini ve dinini Yunan aşığı Fesli Kadir’den öğrendiğini düşündüğümüz, Türklük ve Milli Değer hassasiyeti olmayan bir piyon tarafından Atatürk Büstüne yapılmaya çalışılan saldırı,Pınarhisar halkı tarafından bertaraf edilmiştir. Vatandaşlarımızın sağ duyusuna teşekkür ederiz!Atatürk ile, Cumhuriyet ile, Türklük ile uğraşanın sonunu tarih çok iyi bilir, Fesli’de! Buna benzer toplumsal kaşımalar olacaktır, farklı denemeler yapmaya devam edecekler. Bilin ki amaç ne din, ne de başka bir şey! Amaç,dedeleri İngiliz uşağı olan torunlarının, batıya, dolayısıyla Emperyalizme hizmet aşkıdır! Bunlar gözü kararmış, iç düşmanlardır. Bunlar ne müslüman, ne Türk, ne de akıl ve vicdan sahibidirler! Bunlar ezana, bayrağa, vatana canını vermiş insanları düşman bilip, ezana, bayrağa, vatana zarar veren, talan eden, hatta satan zihniyetin maşalarıdır!  Bilsinler ki, Türkiye’nin her noktasında Türk Milliyetçileri, Atatürk Askerleri, vatan sevdalıları bitmez!Bir daha denemeyin, başaramazsınız!
dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER