© Manşet Haber Gazetesi 2021

Bademlik Kavşağı Düzenlenecek

Bademlik Kavşağı olarak bilinen, yapıldığı günden bu yana sürücülerin ve bölgede yaşayan vatandaşların haklı şikayetleriyle büyük sorun haline gelen kavşak yeniden düzenleniyor. 

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Bademlik Kavşağı'nda yapacağı düzenleme öncesi incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Aydemir Can ve Fen İşleri Müdürü Ünal Kıkılı’dan kavşak düzenlemesi hakkında bilgi alan Başkan Bulut, yaşanan trafik sıkıntısının en kısa sürede giderilmesi için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Başkan Bulut, "Bademlik Kavşağı, yapıldığı günden beri sürücüler ve çevrede yaşayanlar tarafından büyük sorun olarak belirtilmişti. Çarşamba Pazarı günlerinde trafik yoğunluğu daha da artıyor ve sorun iki katına çıkıyordu. Bu sabah, Başkan Yardımcımız Aydemir Can ve Fen İşleri Müdürümüz Ünal Kıkılı ile birlikte kavşak düzenlemesi hakkında son bilgileri aldım. Bilimsel veriler ışığında uygun bir proje hazırlayarak sorunu çözmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri her zaman önceliğimizdir,” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER