© Manşet Haber Gazetesi 2021

Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

Kırklareli Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut Başkanlığında Belediye Meclis salonunda Belediye gerçekleştirildi.
Belediye Meclis toplantısında gündemde yer alan konuların görüşülmesinin yanı sıra toplantıda, Trakya Belediyeler Birliği, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Sağlıklı Kentler Birliği'ne asıl ve yedek üye seçimi de gerçekleşti.
Gizli oy ile yapılan Trakya Belediyeler Birliği, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Sağlıklı Kentler Birliği'ne asıl ve yedek üye seçimlerine AKP ve MHP Meclis üyeleri katılmazken toplantıda mazereti nedeniyle bulunamayan CHP li Vecdi Yüce'nin dışında 15 CHP li Belediye Meclis üyesi oy kullandı.
Yapılan seçimde Trakya Belediyeler asil üyeliklerine Gürcan Saatçı, Serkan Özer yedek üyeliğe ise Vecdi Yüce, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği asil üyeliklere Cengiz Gültekin,Vecdi Yüce yedek üyeliğe ise Adem Sevim,Tarihi Kentler Birliği asil üyeliklerine Sertaç İpek yedek üyeliğe ise Günalp Ferit Kaya,,Sağlıklı Kentler Birliği'ne asil üyeliklere Mustafa Özbay yedek üeyeliğe ise Vecdi Yüce seçildi.
Belediye Meclisi Gündeminde yer alan diğer konular ın İhtisas komisyonlarına havale edilmesinin ardından Belediye Başkanı Derya Bulut konuşma yaptı ve şehrin geleceğine yönelik önemli çalışmaların akıbeti ile ilgili hem meclis üyelerini, hem de kamuoyunu bilgilendirdi.
Ankara'da ilgili bakanlıklar ve resmi kurumlarla olan görüşmelerin oldukça yapıcı ve verimli geçtiğini ifaden eden Bulut, Armağan Barajı'ndan şehre su akışının sağlanması, altyapı projelerinin geldiği nokta ve fiilen çalışmaların başlayacağı zaman konusunda detaylı açıklamalar yaptı.
Başkan Bulut ayrıca, meclis üyelerini ve Kırklareli halkını, hem A Milli Futbol Takımımızın 6 Temmuz Cumartesi akşamı Hollanda ile yapacağı karşılaşmayı izlemek için Millet Bahçesi'ne, hem de 7 Temmuz Pazar günü ilimizi ve belediyemizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 'ı karşılamaya davet etti.
Bir sonraki toplantı 6 Ağustos Salı günü saat 15:00'da yapılacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER