© Manşet Haber Gazetesi 2021

BÜYÜKKARIŞTIRAN BELDESİNDE YARIN SEÇİM VAR

Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran beldesinde YSK tarafından 31 Mart Mahalli İdareler yerel  seçimlerine yapılan itiraz ile  iptal edilerek 2 Haziran da yenilenmesi kararı gereği Büyükkarıştıran seçmeni Belediye Başkanını seçmek için yarın sandık başına gidecek.
31 Mart yerel seçimlerinde Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran beldesinde  İdareler Seçimlerini 2 oy farkla Demokratik Sol Parti’nin (DSP) nin Belediye Başkan Adayı Hakan Karaman kazanmıştı.
CHP tarafından kısıtlı kişilerin oy kullandığı gerekçesi ile yapılan itiraz değerlediren Yüksek Seçim Kurulu itirazı haklı bularak yapılan seçimi iptal etmiş ve seçimin yenilenmesine karar verilmişti.
YSK tarafından açıklanan seçim takvimine göre yarın Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran beldesinde seçimler tekrar edilerek seçmen sandık başına giderek Belediye Başkanı için yeniden oy kullanarak Belediye Başkanını seçecek.
Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran beldesinde yaklaşık 5 bin seçmeninin 16 sandıkta oy kullanacağı seçimlerde AK Parti’nin Adayı Rasim Vatansever, DSP’nin Adayı Hakan Karaman, Yeniden Refah Partisi’nin Adayı Fatih Şafak, CHP’nin Adayı Ertuğrul Çamlıca, MHP’nin Adayı Erkan Tezcan ve Saadet Partisi’nin Adayı Yusuf Berber Büyükkarıştıran Belediye Başkanı olmak için yarışacak.
Tüm partililerin yoğun ilgi gösterdiği seçimleri kimin kazanacağı kamuoyunun en fazla merak ettiği konu yarın karşılığını bulacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER