© Manşet Haber Gazetesi 2021

CAN GÜVENLİĞİ SORUNU

Zafer Partisi Kırklareli İl Başkanlığı ülkemizde son günlerde yaşanan şiddet olayları ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak ülkemizde ''CAN GÜVENLİĞİ SORUNU '' sorunu vardır dedi.
Zafer Partisi Kırklareli İl Başkanı Mehmet Ataman imzalı yapılan yazılı açıklamada, Ülkemizde son dönemde gittikçe artan kaotik olaylar nedeniyle artık direksiyonu kaybettiğimiz apaçık ortada. Adaletten uzaklaşan yönetim biçiminin getirdiği kargaşa ortamı tüm ülkeyi sarmış bulunuyor.Sokak hayvanları katliamı, kadın cinayetleri, çocuk tecavüzleri, sokak ortasında tacizler derken, iş
artık İstanbul gibi bir metropolün tam orta yerinde kafa kesmeye ve sokaklara fırlatmaya kadar vardı! Kendi koltuklarını koruma konusundaki maharetlerini, vatandaşı koruma konusunda da gösteren bir
yönetim, maalesef ki yok.Çocuklarımız, kadınlarımız güvende değil. Koca şehirlerde korku çeteleri güç gösteriyor. İlkokul çağından tutun da, trafikteki magandalara kadar insanları tehdit eden, saldıran, silah çeken ve öldüren bir çete anlayışı her tarafı sardı. Ülkeye Ortadoğu işe yaramazlarının dolduğu yetmiyormuş gibi, bir de sayısız suçtan cezaevinde olan azılı katiller sokaklarda cirit atıyor.Uyuşturucu kullanımı çocuk yaşa düştü ve ulaşılması artık çok kolay. Koskoca bir köy, küçücük bir çocuğun canına kıyılmasına sessiz kalıyor ve bazı siyasilerden olayı kapatma desteği alıyorlar.
Onlarca olay sayabiliriz. Peki, bu zihniyet nereden güç alıyor? Neye güveniyorlar? Adaletsizliğe mi yoksa kendi adaletlerine mi? Cehalet hiç bu kadar cüretkâr olmamıştı. Her geçen gün şiddetini arttırarak toplumsal huzurumuzu kaçırıyorlar. Bu durumdan kendine pay çıkaran, sorumluluk alan hiç kimse olmayacak mı? Türk toplumundan ne istiyorsunuz? Düğmeye basılmış gibi bu kargaşa yaratan olaylar nasıl oluyor da peş peşe yaşanıyor? Halkı ekonomik buhranla baş başa bırakıp, bir de can güvenliği korkusu yaşatmak, neredeyse çeyrek asırlık bir iktidarın acemiliği değil, olsa olsa tükenmişlik noktası olabilir!  Kimse unutmasın ki, ülkemizin hem sınırlarını, hem sokaklarını koruyacak, sahip çıkacak, gençlerin güven merkezi olan ZAFER PARTİSİ var! Bu kötü günleri el ele aşacağız, kimsenin şüphesi olmasın! dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER