© Manşet Haber Gazetesi 2021

CHP' de Devir Teslim Töreni Yapıldı

CHP Geleneksel Çarşamba Halk  toplantısı partililerin katılımı ile il-ilçe binasında gerçekleştirildi.
Merkez İlçe Başkanının katılmadığı toplantının açılış konuşmasını Mutlu Bal yaptı.Bal  konuşmasında, Gündemimize geçmeden önce 10.06.2024 tarihinde Gerçekleştirilen Merkez İlçe Kadın Kolları Seçiminde  yeni seçilen Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız Deniz ÖZTEKİN e ve yönetimine başarılar diler ve önce dönem Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız Serpil Belekyavuzcan ve Yönetimine teşekkür ederiz dedi. Ardından devir teslim töreni yapıldı.
CHP eski Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Belekyavuzcan da konuşmasında yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik ediyor ve kendilerine başarılar diliyorum.Bugün itibariyle görevimizi büyük bir onurla yeni yönetime devrediyorum.Yeni seçilen Başkanımız Deniz Öztekin Başkanımı ve yönetim kurulunu tebrik eder, hayırlı uğurlu olması dileğiyle her zamanda yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum dedi
Konuşmasının ardından yeni yönetime çiçek ve parti'nin evraklarını veren Belekyavuzcan'ın konuşmasının ardından İl Kadın Kolları Başkanı Gökben Şenol da konuşmasını bir ilçemiz dışında seçimlerimizi tamamladık.Seçimlerin tamamlanmasının ardından iL Kadın Kolları Seçim takvimini açıklayacağız.Bende yeni seçilen Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız Deniz Öztekin ve yönetim Kurulu üyelerini tebrik eder hayırlı uğurlu olmasını dilerim ded.Yapılan devir teslim törenin ardından mutlu konuşmasında bugünkü gündemimiz buğday üreticileri muğduriyetidir.Türkiye de tarın potansiyeli gerçekten büyük ancak son yıllarda cok ciddi problemlerle karşı karşıyayız.Birçok çiftçi eskisi gibi kazanamıyor ve tarım sektöründe cok ciddi bir çöküşe neden.Hükümetin tarım politikaları maalesef yetersiz ve tutarsız.Çiftçilere verilen destekler  kısa vadeli ve yetersiz.Örneğin  mazot ve gübre fiyatları sürekli artıyor ve ve bu artışlara çiftçilere verilen desteklerde yetersiz kalıyor. Çiftcilerde artan maliyetlerle uğraşmakta zorlanıyor ve buda üretim maliyetlerinin artmasına neden oluyor dedi. CHP İl Başkanı Bora Terzi de konuşmasında, Genel Merkezimizin aldığı ve Genel Başkanımızın da katılacağı Hayrabolu ilçesinde bir Çiftçi Mitingi düzenleme kararı alınmıştır.Bizlerde örgüt olarak orada olacağız ve Kırklareli halkınıda mitinge davet ediyoruz dedi.Terzi, “14 Haziran Cuma Günü saat 15.00’te Genel Başkanımız Hayrabolu’ya geliyor. Hayrabolu’da Buğday Mitingini yapacağız. Buğday Mitingine CHP olarak katılım sağlayacağız. Mitinge katılmak isteyen herkesin İlçe Başkanlığımıza müracaat etmelerini bekliyoruz. Otobüslerimiz Kırklareli’nden Dingiloğlu Parkının önünden kalkacak. Çiftçilerimizin içinde bulunduğu zor durumu yüksek bir sesle duyurmamız gerekiyor. Çünkü 9 lira 25 kuruş fiyat buğdayın üretim maliyetinin çok çok altında. Bu sebeple mümkün olduğunca geniş katılımla çiftçinin haklı sesini tüm Türkiye’ye duyurmalı ve hükümetin bu konuda geri adım atmasını sağlamamız gerekiyor dedi.
Terzi konuşmasının sonunda da  yaz boyunca Gelenekselleşen Çarşamba toplantılarını ertelediklerini artık Çarşamba toplantıların olmayacağını, bir sonraki toplantının Eylül ayının ilk Çarşamba günü olacak dedi.
Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER