© Manşet Haber Gazetesi 2021

CHP'DE DEVİR TESLİM YAPILDI

CHP Geleneksel Çarşamba Halk toplantısı Parti İl-İlçe binasında partililerin yoğun bir katılımıyla yapıldı.
Açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Cevahir Cem Yarım , geçtiğimiz haftalarda Çocuk ve öğrenci yoksulluğundan bahsetmiş idik. Bu haftaki gündem maddemizde Pazar günü yapılan kongrede İl Başkanı olarak seçilen Bora Terzi ve yönetim kurulunu yönetim kurulum adına  tebrik ediyorum dedi. Devir teslimi yapmak üzere eski İl Başkanı Gürcan Saatcı ve ekibinede partimize yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi. Yarım devir teslimi işlemi için sözü Gürcan Saatcıya bırakıyorum diyerek sözü Gürcan Saatcıya bıraktı.
CHP eski il Başkanı Gürcan Saatçı'da konuşmasında, Öncelikler kongrede seçilen Bora Terzi ve Yönetim kuruluna başarılar diledi . Saatçı açıklamasında, Göreve geldiğimde yaşadığımız seçimde başarılı olduk katkı sunan herkese teşekkür ederim ama maalesef ülke çapında başarısız olduk buna üzüldük.İl Başkanlığımı görevimi yeni seçilen Bora Terzi'ye devrederek bundan sonra partim tarafından verilecek her türlü göreve katkı sunmaya hazırım. Tüm yönetim kurulu üyelerine ve İl Başkanıma teşekkür eder başarılarının devamını dilerim dedi. Saatçı konuşmasının ardından Partinin mührünü ve yönetim kurulu adına  çiceği yeni İl Başkanına vererek görevini devretti.
CHP İl Başkanı Bora Terzi' de yaptığı konuşmada, Köy ve Mahalle Delege seçimleri ile başlayıp, İlçe Kongreleri ile devam eden ve 38.0lağan İl Kongremizin yapılması ile sona eren kongreler sürecini tamamlamış bulunmaktayız.  Bu süreçte seçilen İlçe Başkanlarımızı, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizi, İl Yönetim Kurulu Üyelerimizi, İl Disiplin Kurulu Üyelerimizi, Kurultay Delegelerimizi tebrik ediyor, kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum.Bu süreçten önce görev yapmış İlçe Başkanlarımıza, İlçe yönetim Kurulu üyelerimize partimize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı şahsım ve örgütümüz adına teşekkür ediyorum.Huzurlarınızda İl Başkanlığı görevini devraldığı İl Başkanımız Gürcan SAATÇİ’ye, milletvekili aday adaylığı nedeni ile görevinden istifa eden İl Başkanımız Av. Alaaddin GÜNCER’e, İl Yönetim Kurulu üyelerimize, Disiplin Kurulu üyelerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.Şimdi ise yeni döneme başlıyoruz. Bu dönemde önümüzde çok zorlu geçecek bir yerel seçim süreci var bu süreçte yükümüzün ne kadar ağır, sorumluluğumuzun da ne kadar büyük olduğunun farkındayız, bu sorumluluk bilinci ile çalışarak yerel seçimlerde en büyük başarıyı elde etmek için mücadele edeceğiz.Artık kongrelerimiz bitti.  Bundan sonra herkesi, küskünlüğünü sona erdirerek bizimle birlikte mücadele etmeye davet ediyorum. Burada, huzurlarınızda herkese el uzatıyorum. Burası sizin eviniz, buraya geliniz ve aydınlık çağdaş yarınlar için hep birlikte mücadele edelim, Partimizi yerelde ve ülke genelinde iktidara taşıyalım.dedi.
İl Başkanın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER