© Manşet Haber Gazetesi 2021

Değişimde İlk 100. Gün Buluşması

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut 31 Mart yerel seçimler sonrası göreve geldiği günden bu yana "Değişimde İlk 100 Gün Buluşması" toplantısını gerçekleştirdi.

 Kırklareli Üniversitesi'nden kurumumuza resmi olarak devri de gerçekleşen, yeni adıyla, 'Kırklareli Belediyesi Kültür Merkezi'ndegerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye daire Müdürleri, Belediye personeli, Bağımsız Belediye Başkanı olan Kaynarca eski Başkanı Serdar Türker, bazı Meslek Odaları Başkan ve temdilcileri, STK ve Kişi ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut  moderatör eşliğinde soru-cevap şeklinde ilerleyen ve iki buçuk saat süren programda, ilk 100 günde neler vadedip neler yaptıklarını, bundan sonraki süreçte hangi projelerin hayata geçeceğini, Kırklareli için kısa, orta ve uzun vadedeki hedeflerini, detaylı olarak, görsel sunumlar eşliğinde anlattı.
Bulut, altyapısından peyzaj düzenlemesine kadar, Kırklareli'yi seçkin bir kent haline getirmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER