© Manşet Haber Gazetesi 2021

Demirköy Devlet Hastanesi'ne Yeni Bir Soluk

Nihat EVREN

Kırklareli Demirköy İlçe Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerine yeni bir uzman doktor kazandı. Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan ve uzmanlık eğitimini Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tamamlayan Dr. Buse Uluçay Ünal, Demirköy Devlet Hastanesi'nde Aile Hekimliği Polikliniği'nde göreve başladı.

Dr. Uluçay Ünal, kariyerine Çorum Bayat Devlet Hastanesi acil servisinde başladıktan sonra, uzmanlık alanında deneyim kazanmak amacıyla Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde 3 yıl boyunca ihtisasını tamamladı. Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Aile Hekimi uzmanı olarak görev aldığı süreçte, çeşitli alternatif tedavi yöntemlerinde de eğitim aldı. Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Akupunktur, mezoterapi, ozon terapi, kupa tedavisi, hirudoterapi gibi eğitimleri başarıyla tamamlayarak, Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Getat polikliniğini aktif hale getirdi ve bir yıl boyunca kupa tedavisi uygulamasını gerçekleştirdi.

Demirköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Şükran Sema Kalfalı, Dr. Uluçay Ünal'ın atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hastanemiz, donanımlı bir ekiple daha da güçleniyor. Uzman Dr. Buse Uluçay Ünal'ın bilgi birikimi ve tecrübesiyle ilçemize daha kapsamlı sağlık hizmetleri sunmayı hedefliyoruz. Hastalarımıza en kaliteli ve etkili tedavileri sağlamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Demirköy Devlet Hastanesi, uzman doktor kadrosunu güçlendirerek, bölge halkına daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunma çabasını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER