© Manşet Haber Gazetesi 2021

EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTILARIMIZ TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Çerkezköy Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Gerçekleşti

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı, açılış ve yoklama ile başladı. İlk olarak, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 12 Ağustos 2024 tarihli yazısında yer alan G.O.P Mahallesi'nde yapılması planlanan uygulama imar planı değişikliği oy birliğiyle reddedildi.

Ek Bütçe Oy Çokluğuyla Onaylandı

Toplantının ikinci maddesinde, Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 21 Ağustos 2024 tarihli ek bütçe talebi görüşüldü ve Plan ve Bütçe Komisyonu'nun önerisi doğrultusunda 490 milyon TL'lik ek bütçe oy çokluğuyla kabul edildi.

Stratejik Plan ve İmar Değişiklikleri Onaylandı

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'nün 22 Ağustos 2024 tarihli 2025-2029 Stratejik Planı oy çokluğuyla kabul edilirken, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün çeşitli imar planı değişiklikleri de oy çokluğuyla onaylandı. Bu değişiklikler arasında Kızılpınar-Atatürk Mahallesi ve Veliköy Mahallesi'nde yapılan düzenlemeler yer aldı.

Araç Kiralama İhalesi ve Kamu Yatırımları Kararı

Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü'nün iş makinası kiralama ihalesi talebi ve İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'nün kamu yatırımı kararı da oy çokluğuyla kabul edildi.

Emlak ve İstimlak Müdürlükleri'nin Yazıları Kabul Edildi

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Kızılpınar ve Kapaklı Karaağaç Mahalleleri'ne ilişkin yazıları da oy çokluğuyla onaylandı.

Ekim Toplantısı Tarihi Belirlendi

Toplantının sonrasında, Belediye Başkanı Vahap Akay, Ekim ayı Meclis toplantısının 1 Ekim 2024 tarihinde yapılacağını duyurdu ve toplantıyı kapattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER