© Manşet Haber Gazetesi 2021

Gerenli milli davet alan sporcularla buluştu

MU14 Milli Erkek Hentbol Takımının hazırlık kampına davet edilen G7 Spor Kulübü Minik Erkekler Hentbol Takımı oyuncuları Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi ziyaret etti.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, MU14 Milli Erkek Hentbol Takımı'nın hazırlık kampına davet edilen G7 Spor Kulübü Minik Erkekler Hentbol Takımı oyuncularını makamında ağırladı.

22-25 Temmuz 2024 tarihlerinde Burdur'da düzenlenecek olan MU14 Milli Erkek Hentbol Takımı'nın hazırlık kampına davet edilen oyuncular Eren Gençoğlu, Çınar Sayın, Deniz Kurçeren, Hasan Özkan ve Kıvanç Gündüz, G7 Spor Kulübü Başkanı Göksu Teksöz Erdem ile birlikte Başkan Gerenli'yi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, genç sporcuları tek tek tebrik ederek, "Her biri pırlanta gibi olan gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. Başkan Gerenli, oyuncuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, onların daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını belirtti.

Ziyarette sporcular, hem Belediye Başkanı ile tanışma hem de desteklerini alma fırsatı buldular. G7 Spor Kulübü Başkanı Göksu Teksöz Erdem, Başkan Gerenli'ye kulübe ve sporculara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER