© Manşet Haber Gazetesi 2021

HER ZAMAN YANINDAYIZ”


Başkan Serdar Türker, TFF Yönetim Kurulu Asil Üye Listesi’ndeki yerini koruyan Volkan Can’ı tebrik etti. 
Volkan Can, Kırklareli'nin sevilen isimlerinden biri olarak Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulunda asil listedeki yerini korudu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, tek aday olarak seçime girdi ve 4 yıl daha başkan seçildi. Genel kurulda TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun hesap ve faaliyetleri oybirliğiyle ibra edildi. Mehmet Büyükekşi'nin konuşmasında, futbolun daha da güzelleştirilmesi için çalıştıklarını ve strateji planı geliştirme, futbol akademileri projeleri ve dijitalleşme konularında önemli adımlar attıklarını belirtti. Kırklareli'nin gururu Volkan Can ise Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Asil Üye Listesi'nde yer aldı. 
Türker, Volkan Can'ın Türkiye Futbol Federasyonu Yeni Yönetim Kurulu'nda görevine devam etmesinin önemini vurgulayarak, onun başarılı çalışmalarını takdir ettiklerini dile getirdi. Kırklareli olarak, Volkan Can'ın yönetimindeki futbol federasyonuna destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Başkan Türker, sporun toplumun birleştirici gücüne dikkat çekerek, futbolun Kırklareli ve Türkiye genelinde önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Başkan Serdar Türker tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Futbol Federasyonu Yeni Yönetim Kurulunda, görevine devam eden değerli kardeşim Volkan Can'ı gönülden kutluyorum. Kırklareli olarak her zaman yanındayız.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER