© Manşet Haber Gazetesi 2021

İyi Tatiller Çocuklar, Kırklareli’nde 53 bin 120 öğrenci karne heyecanı yaşadı…

 

 

İyi Tatiller Çocuklar, Kırklareli’nde 53 bin 120 öğrenci karne heyecanı yaşadı…

Vali Birol Ekici, 2023-2024 Eğitim Öğretim yıl sonu münasebetiyle 14 Haziran 2024 Cuma günü Ahmet Yener İlkokulu’nda düzenlenen Karne Dağıtım Törenine katıldı.

Vali Birol Ekici, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ile birlikte sınıflarda öğrencilerimize karnelerini vererek, sevinçlerine ortak oldular. Çalışmalarının karşılığı olan karnelerini alan bütün öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı kutladılar.

Vali  Birol Ekici, il genelinde 53 bin 120 öğrencinin karne heyecanı yaşadığını ve Kırklareli’nin eğitimde çok başarılı bir kent olduğunu ifade ederek "Çok başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Hepinizin bildiği üzere Kırklareli eğitimde en ön şehirlerarasında bu yılda bu derecemize daha büyük başarılar kattık." diye konuştu.

Vali  Birol Ekici, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek, öğrencilerimize tatillerini iyi değerlendirmelerini, tatilde bol bol kitap okumalarını, dinlenmelerini ve aile bireyleri ile birlikte olmalarını tavsiye ederek, iyi tatiller diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER