© Manşet Haber Gazetesi 2021

KARAKOÇ SEVENLERİ TARAFINDAN ANILDI

 

Önceki dönem İl Genel Meclis Başkanı olan ve geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılan merhum Aydın Karakoç'u dostları unutmadı.
Aydın Karakoç'un ani vefatı sevenlerini üzerken birlikte görev yaptığı eski dönem İl Genel Meclis üyeleri Karakoç'un ruhuna 26 Ağustos günü saat 12.30 daKırklareli İstasyon caddesinde, saat 17.00-18.00 saatleri arasında Gar binası önünde, saat 19.00  da Millet bahçesi önünde lokma dağıtımı yapıldı.
İmece usulü yapılan etkinliğe Karakoç'un ailesi,İl Genel Meclis Başkanı Av.Hakan Geriş eski ve yeni il genel meclis üyelerinden bazıları katıldı.
Karakoç anısına düzenlenen lokma dağıtım etkinliğinde bir konuşma yapan önceki dönem Babaeski il genel Meclis üyelerinden emekli öğretmen Hüsetin Taşkın bir konuşma yaptı.Taşkın konuşmasında,Aydın hocamız çok değerli sevdşiğimiz ve saygı duyduğumuz bir başkanımızdı.Ani ölümü bizleri son derece üzdü ve halen inanamıyoruz.Kendisi taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış, birleştirici,çalışkan zekiş ve Kırklareli için bir değerdi.Erken vefatı Kırklareli için bir kayıp olduğunu düşünüyoruz.Işıklar içinde uyusun kendisini rahmetle anıyor ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum dedi.  
 Karakoç anısına 29 Ağustos Perşembe günü de  Babaeski'de de eski arkadaşları ve sevenleri tarafından iki ayrı yerde  lokma ve lokum dağıtımı yaptıldı ve Karakoç anıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER