© Manşet Haber Gazetesi 2021

Kaynarca Gençlik Spor Gerçekleri


Kaynarca Eski Belediye Başkanı Serdar Türkerin bazı basın organlarında çıkan Kaynarca Gençlik Spor ile ilgili açıklamalarına Kaynarca Gençlik Spor Gençlerinden cevap geldi.
Kaynarca Gençik Spor adına yapılan yazılı açıklamada; Biz Kaynarcalı Gençler olarak bizleri Kirli siyasetinizi Kaynarca Gençlik Spora bulaştırmanızı hiç mi hiç aramıyoruz.Sizide istemiyoruz!dediler.Yapılan yazılı açıklamada;" Kaynarca Gençlik Spor Gerçekleri"kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz.Yapılan açıklamada,

 İki bin kişilik bir belde takımının eski belediye başkanının Kırklareli macerası için Kaynarcalı gençleri oynatmayarak sırf başarı elde etmek için il den aldığı oyuncularla Kaynarcalı gençlerimizin başarılı olmasını değil de Kırklareli macerasına giden yolda kaynarca sporu başarılı göstermek için belediye bütçesinden ne kadar para harcandı ? Bir de sayın eski başkan sporcular ortada mı kalacak demişsin ? Kaynarcalı kaç genç Kaynarca Gençlik Sporda oynuyor ki ortada kalsın ? İş adamlarından para toplayıp Kaynarca Sporu öyle bal ligine çıkartmışsınız , şimdi bizde gidip desek ki bütün harcadığınız paraları açıklayacağız sonra ne olacak ? Adınız yalancı Başkan’amı çıksın istiyorsunuz . Kaynarca Gençlik Sporu terk edilmiş diye yazmışsınız , şimdi siz değerli okurlarımıza soruyoruz.Kaynarca lı gençlerin oynadığı fakat süper amatörde oynayan Kaynarca Gençlik Spor mu yada ilden oyuncular alıp Kaynarcalı gençlerin oynamadığı Kaynarca Gençlik Spor mu ? Siz değerli okurlarımızın vicdanına bırakıyoruz. Sayın okuyucularımız Kırklareli’nin en büyük ilçelerinden olan Lüleburgaz ve Babaeski’nin takımlarının tutunamadığı Bal liginde şirin bir belde olan Kaynarcamız hangi bütçe ile tutunacak . Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spor yapmalarına teşvik etmek için , siz gelmeden önce terk edilmiş Kaynarca Gençlik Sporumuzun  24 kişilik kadrosunun tamamı Kaynarcamızın pırıl pırıl gençleri ile doluydu . Şu anda Kaynarca Gençlik Sporda kaç genç Kaynarcalı bir elin parmaklarını geçiyor mu sayın eski başkan ? Kaynarcaya bu hizmeti yapan Kaynarca‘nın kaderini değiştirdiğini iddia eden sayın eski başkan gel de şimdi arama demişsiniz ya biz sizi  hiç aramıyoruz. Kirli siyasetinizi Kaynarca Gençlik Spora bulaştırmanızı hiç mi hiç aramıyoruz . 
Biz yettiği kadar sizi istemiyoruz !

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER