© Manşet Haber Gazetesi 2021

KILIÇ İLÇE KONGRELERİMİZİ ADINA YAKIŞIR ŞEKİLDE TAMAMLADIK

CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Deniz Kılıç, tamamlanan Kırklareli ilçe kongreleriyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
 CHP Kırklareli  İl Başkan Yardımcısı Kılıç, “İlçe kongrelerimiz demokratik bir şekilde tamamlandı. Üç ilçemizde görev değişiklikleri oldu. İlçe kongrelerinden sonra partimizi il kongresine hazırlıyoruz. Yakın zamanda il kongresinin tarihini ilan edeceğiz.” dedi.Tüm İlçelerde Kongreler Tamamlandı Cumhuriyet Halk Partisi’nde 5 Ağustos Cumartesi günü başlayan ilçe kongreleri 7 Eylül’de gerçekleşen Merkez İlçe Kongresi ile tamamladı. Tamamlanan ilçe kongreleri ve gerçekleşecek olan il kongresine dair basın açıklamasında bulunan İl Başkan Yardımcısı Deniz Kılıç şunları söyledi: “Tüm ilçelerimiz kongrelerini tamamladı. Bazı ilçelerimizde görev değişiklikleri gerçekleşti. İl kongremizin yapılacağı tarihi, yeri ve saati il yönetim kurulu toplantısında alacağımız karar sonrasında ilan edeceğiz”Üç İlçeye Yeni Başkan“Vize, Babaeski, Pınarhisar, Demirköy ve Kofçaz ilçelerimizde mevcut ilçe başkanlarımızın karşısına kongrelerde aday çıkmadı. Demirköy’de Mehmet Şenay, Pınarhisar’da Burak Akdeniz, Vize’de Serdar Dündar, Babaeski’de Erol Mutlu ve Kofçaz’da Mustafa Aydoğdu başkanlarımız yeni dönem de görevlerine devam edecek. Görevlerine devam eden ilçe başkanlarımız yönetim kurullarında bazı değişiklikler yaptı. Pehlivanköy, Lüleburgaz ve Merkez ilçelerimizin kongrelerinde iki farklı liste yarıştı. Lüleburgaz’da yeni ilçe başkanımız emekli öğretmenlerimizden ve geçen dönem ilçe eğitim sekreteri görevinde bulunan Ali Can öğretmenimiz oldu. Pehlivanköy’de bayrağı geçen dönemde ilçe sekreteri görevinde bulunan Nermin Demirel devir aldı. 7 Eylül’de gerçekleşen Kırklareli Merkez ilçe kongresinde de iki liste yarıştı. Merkez ilçemizin yeni ilçe başkanı Avukat Cevahir Cem Yarım oldu.” İl Kongresi 15 Ekim'e Kadar Yapılacak CHP Kırklareli il kongresinin de ne zaman yapılacağını ilişkin de bilgi veren İl Başkan Yardımcısı Deniz Kılıç sözlerine şu şekilde devam etti; “Haziran ayında CHP Genel Merkezi tarafından il ve ilçe başkanlıklarına kongreler takvimi gönderildi. Gönderilen bu takvime göre 3 Temmuz’da başlayan mahalle delege seçimlerinin temmuz ayı sonunda tamamlanarak 5 Ağustos - 10 Eylül tarihleri arasında ilçe kongrelerinin yapılması belirtilmişti. Aynı şekilde ilçe kongrelerinden sonra 16 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında il kongrelerinin yapılması gerektiği de yine kongreler takviminde belirtiliyor. Kırklareli İl Başkanlığı olarak, il başkanımızın başkanlığında toplanacak olan yönetim kurulumuzla birlikte uygun görülen bir tarihi belirleyerek genel merkezin de onayı ile il kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongreler takvimi gereğince il kongresinin 15 Ekim'e kadar yapılması gerekiyor.”
 “İlçe Kongrelerimiz Kurumsal Kimliğimize Yakışır Gerçekleşti”
“Tamamlamış olduğumuz sekiz ilçe kongresi de partimize yakışır bir şekilde gerçekleşti. Demokrasinin gereği listeler yarışabilir, tartışmalar olabilir ancak asıl olan birlik, beraberlik ve birbirimize olan saygımızı koruyabilmektir. İlçe kongrelerimiz bu bağlamda demokratik nezaket içerisinde gerçekleşti. Bu bağlamda parti üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilen ve yeniden seçilen ilçe başkanlarımıza, ilçe yönetim kurullarında görev alan partililerimize ve il kongresinde ilçelerini temsil edecek olan il delegelerimize görevlerinde başarılar diliyorum. İl kongremizde yeni bir yönetim kurulu görevi devralacak ve örgütümüzü yerel seçimlere hazırlayacak”dedi.
 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER