© Manşet Haber Gazetesi 2021

Kırklareli Belediyesi'nden Okullara Hazırlık

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, belediyemizin hem yayalar, hem de sürücüler için rahat ve güvenli bir trafik akışı sağlanmasına yönelik çalışmaları devam ediyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, şehrin çeşitli bölgelerinde yapılacak termoplastik yol işaretleme ve hız sınırı uyarı levhalarının uygulama işlemlerini yerinde inceledi. Başkan Bulut, Kırklareli'nin trafik düzenlemeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni dönemde, okulların açılması ve üniversitenin eğitim dönemine başlamasıyla trafik yoğunluğunun artacağını belirten Bulut, "Toplu taşıma, okul servisleri ve bireysel araç kullanımı artacak. Bu nedenle trafik düzeni için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Öztürk Bulvarı kavşağındaki eski sistemi kaldırarak, Bademlik kavşağını tekrar açtık. Ayrıca ihtiyaç duyulan noktalarda hız kesici kasisler yerleştirdik" dedi.

Başkan Bulut, "Sürücülerimizin bu yoğun dönemi dikkatli ve bilinçli bir şekilde yönetmesini bekliyorum. Önceliğimiz çocuklarımızın okullarına güvenli bir şekilde ulaşmaları. Kırklareli halkının ortak bir anlayışla hareket edeceğine inanıyorum. Biz de yeni ve güncel ihtiyaçları takip ederek gerekli adımları atacağız" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER