© Manşet Haber Gazetesi 2021

Kırklareli Kent Konseyi Meclis seçimleri tamamlandı.


Kırklareli Kent Konseyi Başkanlığı tarafından açıklanan takvimde 24 Haziran 2024 tarihinde yapılması ilan edilen ancak çoğunluk sağlanamaması nedeniyle  1-2 Temmuz tarihlerine ertelenen Engelliler, Çevre, Gençlik ve Kadın Meclis seçimleri yapıldı.
Katılımların son derece düşük olduğu seçimler çarşaf susulü ile yapılarak başta Engelliler olmak üzere Çevre, Gençlik ve Kadın Meclis seçimleri yapıldı ve Meclislerde görev alacak yeni yönetimlerini oluşturdu.  
Kent Konseyi tarafından önceden ilan edilen seçim takvimine göre,
1 Temmuz 2024 tarih saat 10.30 da Kırklareli AKM salonunda yapılan ilk seçim Engelliler Meclisi seçimi oldu.
Çarşaf liste olarak yapılan seçimde Kırklareli Kent Konseyi Engelli Meclisine İsmail Koçak,Erkan Kanaatlı, Emrecan Güven, Harun Mandacı ,Emrah Baydemir seçildi.
1 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00 te yapılan ikinci seçim ise Gençlik Meclisi seçimleri oldu.Çarşaf liste halinde yapılan seçimde  Fatih Umutlu,Sıla Güzelocak, Aslı Oruç, Atilla Çetintürk ve Serhat Yılmaz Gençlik Meclisi yönetimine seçildi.
2 Temmuz 2024  tarihinde saat 10.00 da AKM yapılan Çevre Meclisi seçimi ile başladı.Yapılan seçimde Kırklareli Kent Konseyi Çevre Meclisine Sevim Güler Güler, Asena Çiftlik, Ebru Dereli, Elif Ergün ve Munise Didikoğlu seçildi.
2 Temmuz saat 13.00 te AKM de yapılan  Kırklareli Kent Konseyi Kadın Meclisi seçimlerinde yönetime seçilen  Uğur Deniz Genç, İdil Pınar Yılmazoğlu, Kübra Çabuk Özarsalan, Arzu Belli, Naide Özdemir seçildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER