© Manşet Haber Gazetesi 2021

Kırklareli TSO Başkanı Ilık'tan Halkbank Kırklareli Şube Müdürü Menüs’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Kırklareli TSO Başkanları Ilık ile Özsan’dan, Halkbank Kırklareli Şube Müdürü Eser Menüs’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

 

 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Halkbank Kırklareli Şube Müdürü olarak göreve başlayan Eser Menüs'e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Müdürümüze yeni görevinde başarılar diledik. Yaptığımız görüşmemizde, banka uygulamaları ve üyelerimizin bu imkanlardan yararlanabilmeleri için yapılması planlanan çalışmaları ele aldık” dedi.

Banka olarak her zaman Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ve Kırklareli esnafının yanında olduklarını belirten Halkbank Kırklareli Şube Müdürü Eser Menüs her türlü çalışmada birlikte çalışabileceklerini ifade etti. Halkbank’ın kurumsal çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Güncel ekonomik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER