© Manşet Haber Gazetesi 2021

Lüleburgaz Belediyesinden anlamlı farkındalık

 

 

 

Lüleburgaz Belediyesinin yerel çevre koruma görevlileriyle birlikte başlattığı “Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar” temizlik kampanyasında bu haftaki mahalle olan Sevgi Mahallesi’nde günün anısına ıhlamur fidanı toprakla buluşturularak anlamlı bir farkındalığa imza atıldı. Belediye, bundan böyle kampanyanın gerçekleştiği her mahallede bir ağacı toprakla buluşturacak.

 

Lüleburgaz Belediyesinin son zamanlarda artan çevre kirliliğine karşı çevre gönüllülerini de içine katarak farkındalık oluşturduğu Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar temizlik kampanyası bu hafta Sevgi Mahallesi’nde devam etti. Belediye ekipleri, Yerel Çevre Koruma Gönüllüleri ve mahalle sakinleriyle birlikte sokakları temizlerken kampanya bu hafta farklı bir boyut kazandı.

 

Her mahalleye fidan!

 

Bu hafta itibariyle temizlik kampanyası yapılan her mahallede gönüllülerle günün anısına ıhlamur fidanı dikilmeye başlandı. Trakya Afet Gönüllülerinin desteğiyle gerçekleştirilen fidan dikiminde bundan böyle her mahalleye fidan dikileceği belirtildi. Bununla birlikte geçtiğimiz haftalarda temizlik kampanyası yapılan mahallelere de fidanlar dikilecek. Lüleburgaz Belediyesi bu sayede sadece temizlik konusuna değil, yeşil bir gelecek için de farkındalık oluşturacak.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER