© Manşet Haber Gazetesi 2021

LÜLEBURGAZ BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLADI

 

 

“Festivalin ilk günü Mavi Gri rüzgarı”

Türkiye’nin en prestijli bisiklet festivallerinden biri olan Lüleburgaz Bisiklet Festivali bisiklet tutkunlarına 5’inci kez “Merhaba” dedi.

Türkiye’nin dört bir yanından bisiklet tutkunlarının bir araya geldiği LÜBİFEST 5 kortej yürüyüşüyle başlarken günün sonunda gençlerin sevilen ismi Mavi Gri grubu sahne aldı. Lüleburgaz Belediyesi’nin Türkiye’nin dört bir yanından bisiklet tutkunlarını bir araya getirdiği LÜBİFEST 5’inci kez kapılarını açtı. Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nde gerçekleşen festival öncesinde festivalin açılış korteji yoğun kalabalık eşliğinde Kongre Meydanı’ndan Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’ne hareket etti.Kentin cadde ve sokakların rengarenk görüntüler oluşturan kortejin LYBA’ya ulaşmasının ardından festival kapsamında kurulan stantlar ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.Yurtiçi ve yurtdışından yüzlerce bisiklet dostunun katıldığı festivalin ilk akşamında Mavi Gri grubu hayranlarıyla buluştu.Konser alanını dolduran kalabalık Mavi Gri grubunun şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı

.Konserin sonunda Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Mavi Gri grubunun solisti Akif Alkan’a tüm Lüleburgazlılar adına çiçek takdim etti.Festivalin ikinci gününde saat 18:30’da Grup Raf ve ardından saat 20:30’da Mary Jane konseri gerçekleştirilecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER