© Manşet Haber Gazetesi 2021

Nasuh Mitap Ölümünün 10. Yılında Kırklareli'nde Anılacak

 

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Devrimci Yol liderlerinden Nasuh Mitap anması, bu yılda 3 Kasım’da memleketi Kırklareli’nde düzenlenecek çeşitli etkinlikle gerçekleşecek.

70 li yılların gençlik hareketinin liderlerinden ve Devrimci Yol’un önderlerinden Nasuh Mitap, ölümünün 10’uncu yılında memleketi Kırklareli’nde dostları ve yol arkadaşları tarafından Paşa Cefede düzenlenecek etkinliklerle başlayacak ve düzenlenecek çeşitli etkinliklerin ardından  mezarı başında da anılması ile sona erecek 

3 Kasım 2024 Pazar günü  Paşa Cafede saat 12.00 de yapılacak olan anma etkinliğinde bir panel de düzenlenecek. Gericilik, Yoksulluk Sarmalında ''TÜRKİYENİN GELECEĞİ'' konulu Panele Akademisyen Prof. Dr.  Yazar Aziz Çelik,  CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, SOL Parti MYK üyesi Alper Taş'ın katılması bekleniyor.

Paşa Kafe'de yapılması planlanan  panelin ardından her yıl olduğu gibi Nasuh Mitap Belgeseli ile tamamlanacak olan etkinliğin ardından Nasuh  Mitap’ı anma etkinliğine katılanlara yemek dağıtımının ardından Paşa Kefede düzenlenen  etkinlik sona erecek.
Akabinde etkinliğe katılımcılar,dışardan gelen konuklar, yol arkadaşları ve sevenleri her yıl olduğu gibi bu yılda Kırklareli Şehir mezarlığına geçerek Nasuh Mitap’ın mezarı başında yapılacak anma ile etkinliğin son bulması beklenmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER