© Manşet Haber Gazetesi 2021

NAZLIAKA CHP KIRKLARELİ KADIN KOLLARINI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka CHP Kırklareli İl Başkanlğını ziyaret ederek partili kadınlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka CHP Kırklareli İl Başkanlğını ziyaret ederek partili kadınlarla bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Kadın Kolları’nın bugün yapılan il Kadın Kolları seçimli Olağan Kongresine katılmak için Edirne iline gelen Nazlıaka yapılan seçimin ardından ilimize gelerek geçtiğimiz günlerde yapılan İl Kadın Kolları seçiminde seçilerek güven tazeleyerek seçilen CHP Kırklareli İl Kadın Başkanı Gökben Şenol ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın Kırklareli gelişinde kendisini parti İl Başkanlığı önünde çiçek vererek karşılayan Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanı Gökben Şenol ve partili kadınlar Genel Başkan Nazlıaka'ya hoş geldiniz diyerek karşıladı.
İl Başkanlığı binasında kadınlarla buluşan Nazlıaka Edirne Kadın Kolları İl Başkanlığı seçimi için Edirne'ye geldim ama orda yapılan kongrenin ardından geçtiğimiz günlerde yapılan il Kadın  Kolları Kogresinde güven tazeleyerek seçilen Gökben Şenol ve ekibiyle Merkez İlçe Kadın Kolları yeni secilen İlçe Başkanımızı Deniz Öztekini ve yönetimi kutlamak ve kendilerine hayırlı olsun demek içinde Kırklareli'ne geldim dedi.
Nazlıaka konuşmasında Genel Merkezin örgütlere gönderdiği genelge ile seçilen yeni ilçe ve il kadın kollarımız belirlendi.Artık hedefimiz kadın kolları olarak daha çok çalışarak partimizi iktidar yapmak olacaktır dedi.  
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gökben Şenol'da açıklamasında, Genel Başkanımızın Kırklareli'mize ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir. Kırklareli İl-İlçe Kadın Kolları seçimlerinde yeni seçilen Merkez İlçe Kadın Kolları ile İl Kadın Kolları yönetim ve başkanlarına hayırlı olsun dileğinde  bulunan Genel Başkanımıza İl-İlçe Kadın Kolları yönetimi olarak teşekkür ediyoruz ve yapılacak ilk seçimde CHP'yi Kırklareli'nde her zaman ki gibi birinci parti yapacağımızın sözünü veriyoruz dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER