© Manşet Haber Gazetesi 2021

ÖZÇELİK: BİRLİK VE BERABERLİĞİN ADI OLACAĞIM

İYİ PARTİ Merkez İlçe Başkanı Nagihan Alpsoy Özçelik Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
İYİ Parti il binasında yapılan basın açıklamasında adaylığını açıklayan Özçelik'e partililerde destek verdi.
Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Volkan Akman birlikte yürüdüğüm dava arkadaşımın bişr kadın adayımızın Belediye Başan adaylığını açıklamasından gurur duydum yolu açık olsun başarılar diliyorum dedi.
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan aday adayı Nagihan Alpsoy Özçelik te yaptığı konuşmada,Bugünlerde bildiğiniz üzere Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılını ayrı bir heyecanla kutluyoruz. Heyecanımız çok büyük!.Başta bizleri bu Cumhuriyeti hediye eden Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önünde saygıyla eğiliyor onlara Allahtan rahmet diliyorum.
Türk Kadının bugünlerde özgür bir şekilde hareket etmesinin tek sebebi onlardır bu bağlamda özgür bir Türk Kadını olarak onların değerini çok daha iyi anlıyorum.Bugün neden buradayız diye herkes düşünüyordur! 
Bildiğiniz üzere 4 yılı aşkın süredir İYİ Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı görev aldım. Görevi ilk günden bugüne kadar aynı heyecanla yürüttüm.Bu bağlamda yanımda olan tüm arkadaşlarıma ve Kırklareli halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ancak bugün itibariyle İYİ Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığımdan sizlerin huzurunda istifa ediyorum.İstifamın konusuna gelecek olursak çok açık ve net bir şekilde bugün buradan sizlerin karşısında Kırklareli Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklamanın mutluğunu yaşıyorum. 
Cumhuriyetimizin 100’üncü Kuruluş yılını yaşadığımız şu günlerde Kırklareli’mizin geçmişine biraz bakalım istiyorum! Hiç Kadın Milletvekilimiz ya da Belediye Başkanımız olmadığını çok iyi biliyoruz herhalde! 
Avrupa’ya kapı komşu olan bir ilde bugüne kadar bırakın Belediye Başkanının Kadın olmasının hatta aday bile olmadığını görüyoruz. İşte bu yüzden Genel Başkanı Kadın olan bir Partinin neden Cumhuriyetimizin 100. Yılında bir Kadın Belediye Başkanı olmasın?Şimdiden birçok kişinin bazı konularda serzenişte bulunduğunu duyar gibiyim. Çok şey diyecekler onu da biliyorum. Ancak şunu açık ve net bir şekilde söyleyebilirim Kadının olmadığı bir hayatın ne şekilde şekillendiğini de çok iyi biliyorum. Çünkü ben her şeyden önce bir Anneyim ve Anne şefkatiyle bir şehrin çok iyi ve güzel bir şekilde idare edileceğine inanıyor ve kendime güveniyorum.dedi.
İYİ Parti Kurucu İl Koordinatörü Kürşad Yamaner de yaptığı konuşmada 4 yıldır ilçe Başkanlığı görevini yürüten bir kardeşimiz, dava arkadaşımız bir anne olarak adaylığını açıklayan Nagihan Başkanıma çıktığı bu kutsal davada  başarılar diliyorum ve kendisiyle de .Kendisiyle gurur duyuyorum.Bizler İYİ Parti teşkilatı olarak seçimlerde kendimize güvenmemiz lazım, kenetlenmemiz lazım çünkü millet bizi çağırıyor dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER