© Manşet Haber Gazetesi 2021

SAFFET ÜRESİN'İ UĞURLADIK

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden  eski il Genel Meclis Başkanlarından ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Demirköy İlçesi İl Genel Meclis üyesi Saffet Üresin sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

2009 yılından bu yana CHP Demirköy İl Genel Meclis üyesi olarak görev yapan, bir dönemde İl Genel Meclis Başkanlığıda yapan ve yaptığı başarılı çalışmaları ile tüm siyasi partililerin sevgisini kazanan Üresin'in ölüm haberi siyasi çevrelerde ve doğum yeri olan Demirköy ve Kırklareli'nde üzüntü ile karşılandı.

CHP Demirköy İl Genel meclis üyesi olan ve Demirköy ile adı adeta özdeşleşmiş ve 2009 yılından beri İl Genel meclis üyesi olarak başarılı çalışmalara imza atan SAFFET ÜRESİN bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Üresin'in  tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılması tüm sevenlerini yasa boğdu

.Saffet Üresin için doğum yeri olan Demirköy ilçesinin  Hamdibey köyü köy camisinde cenaze töreni düzenlendi. Üresin'in cenazesi  kılınan ikindi namazının ardından sevenleri tarafından sonsuzluğa uğurlandı.

CHP Demirköy İl Genel Meclis üyesi Saffet Üresin'in cenaze namazına Kırklareli Valisi Birol Ekici, CHP Kırklareli milletvekili  Fahri Özkan, İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, il Özel İdaresi Genel sekreteri Bilal Kuşoğlu, il genel meclis üyeleri, Demirköy Kaymakamı Yaşar Şimşek, Kırklareli CHP İl Başkan Yardımcısı Alemşah Kayan, Kırklareli Jandarma Alay Komutanı Uğur Özmen , Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün ve AKP teşkilatı, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Elmas Büyükdere, İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık, CHP önceki dönem milletvekili Turabi Kayan, CHP Pınarhisar ilçe Başkanı Burak Akdeniz, CHP Kofçaz İlçe Başkanı Mustafa Aydoğdu, Esnaf Odası Birlik Başkanı A.Fuat Şeker, bazı siyasi parti üye ve temsilcileri,, STK, kişi ve kuruluş temsilcileri, Muhtarlar ile çevre köy ve dışardan gelen kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER