© Manşet Haber Gazetesi 2021

SERDAR DÜNDAR YENİDEN İLÇE BAŞKANI OLDU

CHP Vize İlçe Kongresi 6 Ağustos Pazar günü saat 11.00’de Vize Belediye Kapalı Düğün Salonunda gerçekleşti.

CHP Vize ilçe kongresi Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve divanın oluşması ile başladı.
İlçe kongresi gündeminde yer alan faaliyet, mali gelir gider raporların okunması ve oybirliği ile ibra edilmesinin ardından yapılan konuşmalar ile devam etti.
Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Serdar Dündar son yapılan seçimlerden söz ederek daha fazla çalışacağız Bu kongremizin başta ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diler katılan herkese de teşekkür ederim dedi.
İlçe Başkanının konuşmasının ardından söz alan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Belediye Başkanı Ercan Özalp'te konuşmalarında yerel ve genel siyaset hakkında bilgilendirme yaptı ve önümüzde yapılacak olan yerel seçimlerden birlik ve  beraberlik içinde yeniden Vize ve diğer Beldeleri de kazanacağız diyerek kongreye katılan partililere teşekkür ettiler.
CHP Vize ilçe kongresi tek liste halinde gerçekleştirildi ve  kongrede tek listeden genel kurula katılan mevcut  Başkan Serdar Dündar, yeniden CHP Vize İlçe Başkanlığı’na seçilerek güven tazeledi. 

 Serdar Dündar'ın yönetim kurulu Asil üyeliklerine ise Egemen Aykanat, Necmettin Biçer, İsmail Demircan, Emine Gözen Işıldak, Serkan Otman, Şenay Özdil,Eray Özer, Sevim Öztürk, Sibel Temizer, Serkan Toker seçildi.

Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise Metin Çakan, Sercan kesimci, Sebahattin Malçok, Özer Ali Kıvanç, Yalçın Cansever, Fadıl Aytaç Güner, Hüseyin Hasan Türküsev, Fulya Aşık, Caner Aykol, Mutlu Gürcan  seçildi.
CHP Vize ilçe kongresinde  yapılan seçimde İl Başkanlığı seçiminde oy kullanacak olan  36 il delegesi il kongre delegesini de belirledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER