© Manşet Haber Gazetesi 2021

TİP'TEN CHP'YE ZİYARET

Türkiye İşçi Partisi Kırklareli il-ilçe heyeti CHP Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
TİP Kırklareli İl Başkanı Ozan Taşkın Merkez İlçe Başkanı Gül İrem Demirtaş ve il-ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyetle yeni seçilen CHP Merkez ilçe yönetimini ziyaret ederek başarı diledi.
Kırklareli CHP il-ilçe Başkanlığında gerçekleşen görüşmede TİP heyetini CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Cevahir Cem Yarım ve yöneticiler kapıda karşıladı.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Av.Cevahir Cem Yarım TİP heyeti olarak bizleri ziyaret ettiğiniz için şahsım ve yönetim kurulum adına hoş geldiniz der teşekkür ederim dedi.Yarım konuşmasında,Ülke gündeminde yer alan konuların başında katledilen hukuk olduğunun altını çizerek gazetecilerin ve halkın oyu ile seçilmiş milletvekilinin hapiste tutulduğunu hatırlatarak önümüzdeki süreçte başta siyasi partiler olmak üzere demokrasiden yana olan STK ve kuruluşlar ile ortak hareket edilmesi gerekir dedi.Yarım bir ülkede sosyal demokratlar ne kadar güçlü olursa ülkede sol ve sosyalist partilerde o kadar güçlenir dedi.
TİP Kırklareli İl Başkanı Ozan Aşkın ve Merkez ilçe Başkanı Gül İrem Demirtaş'ta konuşmaların da yeni seçilen CHP Merkez ilçe Başkanı olarak şahsınızı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarıların devamını dileriz dedi.Yapılan konuşmalarda TİP Hatay milletvekili Can Atalay'ın halen tutuklu olduğunun altını çizerek bir hukuk katliamı yaşanmaktadır.Halkın oylarını yok hükmünde saymak bir demokrasi ayıbıdır.Biz TİP olarak Hatay ilinden başlattığımız Özgürlük yürüyüşünün 4. gününde tüm emekten yana siyasi parti ve herkesi bu yürüyüşümüze destek vermeye, TİP olarak verdiğimiz HAK, HUKUK ADALET mücadelemizde herkesi destek olmaya çağırıyoruz dedi.
TİP Merkez ilçe Başkanı Gül İrem Demirtaş'ta konuşmasında bir gece yarısı kararnamesi ile elimizden alınan İstanbul Sözleşmesi sonrası kadın cinayetlerinin arttığını, Katillerin iyi halden faydalandırılarak ceza indirimi aldığını ,veya çeşitli nedenlerle az bir ceza aldıkları, yada kadın  cinayetlerin ülke gündeminde bile yer almayarak olağan hale geldiğini söyledi.Demirtaş KADES uygulamasında emeği geçenlere teşekkür ederiz ama bu yetmez bu mücadele birilerinin değil tüm kadınların ortak mücadelesi ile çözülür dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER