© Manşet Haber Gazetesi 2021

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliği Seçimi Yapıldı.


Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu TMMOB 48. Çalışma Dönemi için İKK Sekreterini belirlemek ve gündemindeki diğer maddeleri görüşmek üzere, 23 Eylül 20024 Pazartesi günü toplandı. TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu; TMMOB’ye bağlı olup da Kırklareli’nde örgütlü bulunan Elektrik, Harita ve Kadastro, Gıda, Jeofizik, Jeoloji, İnşaat, Maden, Makina, Meteoroloji, Orman, Ziraat Mühendisleri Odalarından bildirilen temsilcilerden oluşmaktadır.
 Söz konusu 48. Dönem ilk toplantısına belirtilen bu odalardan Harita ve Kadastro, Gıda, Jeoloji, İnşaat, Maden, Makina, Orman, Ziraat Mühendisleri Odalarının asıl veya yedek İKK temsilcileri katılmışlardır. Yapılan seçimde, Ziraat Mühendisleri Odası Kırklareli İl Temsilcisi ve ZMO’nun İKK’daki temsilcisi Dr. Erol ÖZKAN oy birliği ile yeniden TMMOB Kırklareli İKK Sekreterliği görevine seçilmiştir.

Dr. Erol ÖZKAN kısa bir konuşma yaparak, kendisine duydukları güven için katılımcılara teşekkür etmiş ve önümüzdeki dönemde de elinden gelen çabayı göstereceğini ve hep birlikte TMMOB’ye yakışan çalışmaların içinde olacaklarını belirtmiştir. Şimdiden planlama içinde oldukları çalışmaları ifade etmiş, bunlar arasında Mühendislik Mimarlık Haftası ve Dünya Gıda Günü nedeniyle 19 Ekimde “Kapıdaki Kıtlık” belgeselinin gösterimi ve üzerinde söyleşi yapılacak etkinliği; Aralık ayı içerisinde ise gün boyu sürecek olan, “TMMOB Kırklareli Kent Sempozyumu”nu gerçekleştireceklerini ve bunlarla ilgili düzenleme çalışmalarını yürüttüklerini açıklamıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER