© Manşet Haber Gazetesi 2021

Trakya Güneşi Platformu, 9. Buluşmasını Gerçekleştirdi

 

Trakya Bölgesi'ne hizmet vermek ve bölgesel kalkınmayı desteklemek amacıyla Av. Görkem Gökçe öncülüğünde kurulan Trakya Güneşi Platformu, 9. buluşmasını gerçekleştirdi. Buluşma, Ortaköy Karayolları Restaurant'ta büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Trakya'nın dört bir yanından, yüzün üzerinde başarılı iş insanlarının, yöneticilerin, akademisyenlerin, sanatçıların ve farklı meslek gruplarından temsilcilerin katıldığı etkinliğe, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Yardımcısı Gürhan Ozanoğlu ile Trakya kökenli olan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Maşaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Tufan Babar, İYİ Parti Kurucu Üyesi Erhan Özkan, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oya Canbazoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Okan Özcan, Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Engin Özkan, Rumeli Balkan Federasyonu Başkan Yardımcısı Müjdat Gürler, Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, Trakyalı Yöneticiler ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Gergin ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Güler, TOBB Kırklareli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Av. Ertunç Özün, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Nihan Çakıcı, Şişli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Aşık ve Başkan Vekili Yüksel Şenler ile iş insanı Ünal Göçen de katılım gösterdiler. 

Platformun kurucusu ve Kadir Gökçe Vakfı Başkanı Av. Görkem Gökçe, açılış konuşmasında Trakya Güneşi Platformu'nun önemini ve vizyonunu vurguladı. Gökçe, “Trakya Güneşi, ilham vermeye ve aydınlatmaya devam ediyor. Kısa zamanda çok işler başardık. Bunların en önemlileri arasında yaptığımız destekler ve gençlerimize sağladığımız burslar var. Trakya insanı merttir, yardımseverdir. Bunun dışında bölgemizin gelişmesi için de birlikte birçok projeyi hayata geçireceğiz.” diyerek bölgesel kalkınmanın ancak bu tür girişimlerle mümkün olacağını belirtirken platformun hedeflerini detaylı olarak paylaştı.

Etkinlikte, Platform Genel Sekreteri Kadir Can Kırkoyun platformun tüzel kişiliğinin Kadir Gökçe Vakfı bünyesinde resmileştiğini duyurdu. Kırkoyun, bu sayede platformun daha fazla projeye imza atabileceğinin altını çizdi. Ayrıca, platformun gelecek dönem yeni projelerinden bahsetti. Tüm üyeleri ve Trakyalıları bu projelere destek olmaya davet etti.

Trakya Güneşi Platformu'nun 9. buluşması, Trakya'nın çeşitli kesimlerinden temsilcilerin katılımıyla gerçekleşti. Platform, gelecek buluşmalarında daha fazla katılım ve daha büyük projelerle Trakya'nın kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Hakkında:
Trakya Güneşi Platformu, Av. Görkem Gökçe öncülüğünde Trakya Bölgesi'ne hizmet etmek ve bölgesel kalkınmayı desteklemek amacıyla kuruldu. Çeşitli meslek gruplarından başarılı profesyonellerin bir araya gelmesini sağlayan platform, Trakya'nın ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER