© Manşet Haber Gazetesi 2021

Vize Belediyesin 'den Açık Hava Sinema Etkinliği

Vize Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerli kapsamında düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri etkinliklerinin ilk etabı  24-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti.

 

Vize Belediyesi’nin düzenlediği Açık Hava Sinema Geceleri etkinliklerinin ilk etabı 24-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi. Vize halkı, birbirinden güzel filmleri beğeniyle izledi ve etkinliklerin ikinci etabının tarihi merakla bekleniyor.

Temmuz Etkinliklerinin Ardından

Temmuz ayında ilk etabı gerçekleşen açık hava sinema gecelerinde izleyiciler, kaliteli film seçkisiyle keyifli anlar yaşadı. Etkinliğin bu başarıyla tamamlanmasının ardından, Vize Belediyesi, ikinci etap gösterimlerine 7-14 Ağustos 2024 tarihlerinde devam edecek.

İkinci Etap Film Gösterimleri

Köstebekgiller: Gölgenin Tılsımı
Tarih ve Saat: 7 Ağustos 2024 Çarşamba, 21:30
Yer: Tören Alanı

İçimdeki Ses
Tarih ve Saat: 14 Ağustos 2024 Çarşamba, 21:30
Yer: Tören Alanı

Belediye Başkanı Ercan Özalp’ın Açıklamaları

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, etkinliklere gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Kültür İlçesi Vize Halkımıza birbirinden güzel filmleri izletmek amacıyla düzenlediğimiz açık hava sineması etkinliklerine gösterilen ilgiden dolayı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Her şeyin en iyisine layık olan Vize’li hemşerilerimize daha iyi hizmet edebilmek adına gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Etkinliklerimize tüm Vize’li hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Etkinliklerin Devamı

Vize Belediyesi’nin açık hava sinema geceleri, kışın soğuk günlerinde bile hatırlanacak sıcak anılar biriktirmek için devam ediyor. Vize halkının, sinema etkinliklerine olan ilgisi, kültürel ve sosyal etkinliklerin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER