© Manşet Haber Gazetesi 2021

Yaz Spor Okulu Sona Eriyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 15 farklı branşta 2 bin 500’ü aşkın öğrencimizin katılımıyla 10’uncusunu gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okulu kurslarımız 9 Ağustos Cuma günü sona eriyor.

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu Kursları 9 Ağustos’ta Sona Eriyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen Yaz Spor Okulu kursları, 9 Ağustos Cuma günü sona erecek. 15 farklı branşta sunulan kurslara 2 bin 500’den fazla öğrenci katıldı.

Kurslar ve Süreç

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulu’nun ilk dönemi 1 Temmuz’da başlamış ve 19 Temmuz’da tamamlanmıştı. İkinci dönem ise 22 Temmuz’da başlayarak 9 Ağustos Cuma günü sona erecek. Bu yıl kurslarda öğrenciler, Futbol, Kız Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Kort Tenis, Okçuluk, Halk Dansları, Kung Fu, Güreş, İşaret Dili, Bale, Temel Hareket Eğitimi ve Taekwondo branşlarında eğitim aldılar.

Eğitim Yerleri ve Süre

Yaz Spor Okulu’nda Halk Dansları, İşaret Dili ve Bale kursları Belediye Hizmet Binası Çok Amaçlı Salon’da; Kort Tenis kursu Tepe Piknik Alanı’nda; Futbol ve Kız Futbol kursları 1911 Spor Tesisleri ve 100. Yıl Stadı’nda; diğer branşlardaki kurslar ise 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 6 hafta süren kurslarda öğrenciler, yeni arkadaşlıklar edinerek tatillerinde bol bol spor yapma fırsatı buldular.

Başkan Akay’dan Teşekkür

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yaz Spor Okulu’nun öğrencilere büyük katkı sağladığını belirterek, “Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulu kurslarımızın öğrencilerimizin gelişimine önemli katkılarda bulunduğuna inanıyoruz. Tüm velilerimize ve 6 hafta boyunca özveriyle eğitim veren eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yaz Spor Okulu’nun bu yılki başarıyla tamamlanması, çocukların hem eğlenceli vakit geçirmesini hem de spor yapma alışkanlığı kazanmalarını sağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER