© Manşet Haber Gazetesi 2021

 YENİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILININ BAŞARILI GEÇMESİ DİLEĞİYLE

 YENİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILININ BAŞARILI GEÇMESİ DİLEĞİYLE
Zafer Partisi Kırklareli İl Başkanlığı yeni Eğitim-Öğretim yılının yeniden başlaması nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Zafer Partisi Kırklareli İl Başkanı Mehmet Ataman tarafından yapılan yazılı açıklamada.İlk ve Orta Öğret   9 Eylül 2024 tarihi itibariyle İlk ve Orta Öğretim düzeyindeki öğrencilerimiz okullarıyla kavuşuyorlar. Hem çocuklarımıza, hem de değerli öğretmenlerimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı dilerim. Değerli velilerimize de kolaylıklar ve yavrularıyla çokça gurur duydukları bir yıl dilerim.Elbette değinmemiz gereken konuların eğitim – öğretim masraflarının çokluğu, servis ücretleri, eğitimin kalitesi gibi konular olması beklenirken, Milli Eğitim Bakanı Sn. Yusuf Tekin’in ‘9 Eylül sabahı okullar Çanakkale’den Gazze’ye vatan savunması dersiyle başlayacak’ demesi üzerine her zaman ki gibi gündemi değiştirmişlerdir.

 Oysaki geçtiğimiz günlerde gururla yâd ettiğimiz Büyük Taarruzun başlangıcı olan 26 Ağustos ve peşi sıra gelen 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunu bu güzel ve manidar günde çocuklarımıza anlatıp gurur duymak bize yetiyor olmalıydı.

 Türk topraklarında Türk Zaferleri, Türk Destanları zaten anlatılmalı da, Gazze’de yaşananların bizim tarihimizle ve çocuklarımızla ne ilgisi var? 26 Ağustos 1071 Malazgirt Savaşı için de ‘Bu mücadeleyi Araplarla birlikte verdik’ şakasından sonra bu da yeni bir şaka mı?

  Ülkede düzeltilmesi gereken bir sürü aksak unsur varken, mülteci problemi, ekonomi, eğitim, tarım, işsizlik vs. değişmez gündemimiz olmuşken, her ne hikmetse her işin içine bir ‘Arap Sabunu’ sıkma ihtiyacınız nedendir? Gerçekten bunların hiçbirisi önemli değil de Türk Milleti’ni Araplaştırmak mı önemli sizler için? 

 Çin’de, Japonya’da derslerde okutulan, heykeli yapılan Küba’da Fidel Castro’nun ‘Dünyanın en büyük devrimcisi ben değilim, Mustafa Kemal’dir’ dediği, Norveç’te ‘Zorda kalırsan Atatürk gibi düşün’ cümlesiyle Norveç Ata Sözü olmuş kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bütün dünya anlıyor ve anlatıyorken, Cuma Hutbelerinde bir Fatiha’yı bile çok gören bu Araplaşma zihniyetinin biz Türklerin mayasına uymayacağını hala anlamadınız mı?

   Liderleri öldüğünde sebepsiz ve gereksiz şekilde yas tuttuğumuz ülkelerin, tarih boyunca ve halen bize düşmanlık besledikleri apaçık ortadayken, bayraklarının renginde bile bu belirtilmişken, bu denli gündemimize oturması da ayrıca çok manidar.

  9 Eylül Pazartesi sabahını, çocuklarımızın gülüşü ve cıvıltısıyla, bunun yanı sıra İzmir’in Kurtuluşunu anlatan öğretmenlerimizin gururuyla görmek ve yaşamak dileğiyle. dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER