© Manşet Haber Gazetesi 2021

ZABITA TEŞKİLATI 198 YAŞINDA

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de düzenlenen törenle kutlandı.

Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıldönümü, Çerkezköy’de düzenlenen törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcıları Cengiz Memiş, Gökay Keleşoğlu ve Levent Yıldırım, Zabıta Müdürü Kenan Erez ve zabıta memurları katıldı. Etkinlikte, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada, Zabıta Teşkilatı’nın devletin köklü kurumlarından biri olduğunu vurguladı. Erez, zabıta memurlarının kent huzurunu sağlamak ve toplumsal güvenliği korumak adına 7/24 görev başında olduğunu belirtti. “İyiliği emretmek, kötülüğü men etmek” düsturuyla çalışan zabıtanın, değişen şartlara uyum sağladığını ve belediyelerle vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade etti.

Törenin ardından, Zabıta Müdürü Kenan Erez ve ekibi, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Başkan Akay, zabıta memurlarının yıldönümünü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER