makar'no
Manolya Çiçekçilik
Kırklareli
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Başımız Sağ Olsun

Başımız Sağ Olsun
Aydın Karakoç tedavi gördüğü Hastanede yaşama veda ederek aramızdan ayrılmıştır.

Kırklareli'nin sevilen isimlerinden, önceki dönem İl Genel Meclis Başkanlığı yapmış, Kent Konseyi eski Başkanı, CHP’nin önemli değerlerinden ve Eğitim-Sen Başkanlığı görevini üstlenmiş emekli öğretmen Aydın Karakoç, tedavi görmekte olduğu hastanede hayatını kaybetti.

Aydın Karakoç’un cenazesi, yarın öğle namazının ardından Kırklareli Büyük Camii'nde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

Merhum Aydın Karakoç’un vefatı, ailesi, sevenleri ve tüm Kırklareli halkını derinden üzdü.

panobu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorumlar

  • yorum avatar
    Adil BAŞOĞUL
    21-08-2024 18:06

    Merhaba değerli dostlarım. İgili kişiler, sorumlular ve yetkililer.Hepsini inceledim ve okudum.Bu kişi hem ismini vermeli hem de kaç Kaynarca Gençlik Spor Kulübü yöneticisi, üyesi ve futbolcularını belgesiyle temsil ettiğini açıklamalı ve bu iddialarını da maddi delille ispatlamalıdır. Yoksa yalan ve iftiranın manevi bedeli toplum ve Kırklarelimiz nezdinde ağır olur. Bu haberleri uluorta yapan, yayan ve yazan kişi ve yerel basın, gazete sahipleri ve yerel gazeteler de bu manevi ağır yaptırımlardan payını alır. Düzeltilmesini diliyorum. Saygıyla...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=3473694418&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=3473694418&f=o

""Ah, yes; that coat. ""Mercy!" cried Mrs. But a little daughter is one thing and a daughter quite another. It drives one mad at times. But he was now too deeply moved to trace a certainunsatisfactoriness to its source in a mixture of metaphors. Blood, they say,won't come out. Her hair was washed for her also. But there was, it insisted, no mobility in his face, nomovement, nothing about him that warmed. It might have been the moon, or thephosphorescence of the broken water, or it might have been his abysmalloneliness; but suddenly he caught her face in his hands and kissed her on themouth. Was sheso fearful still?Roding shrugged and grimaced.

Video ID: IC0gIC0gMTg4LjEzMi4yMDAuODggLSAyMC0wOS0yMDI0IDE3OjAwOjMzIC0gNDc0MjE3NTcz

This video was uploaded to nlinks.xyz on 19-09-2024 21:59:34

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9