makar'no
Manolya Çiçekçilik
Kırklareli
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

BAŞKAN KESİMOĞLU,ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KESİMOĞLU,ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

“Sizler bizim kutup yıldızımızsınız”

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, emekli öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi. Organizasyona katılan tüm öğretmenleri masalarında ziyaret eden ve onların gününü kutlayan Kesimoğlu, her birini sevgi, saygı ve dostlukla selamlayarak bir konuşma yaptı.

“Sizler baş tacısınız, bizim yol göstericimizsiniz, kutup yıldızımızsınız” diyerek sözlerine başlayan, Kesimoğlu konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü:

“Sizler bize yarının Türkiyesini nakşettiniz”

“Biz sizlere bakıp yolumuzu buluyoruz, sorunlarımızı çözüyoruz. Hayata tutunmaya çalışıyoruz. Sizler bize sadece bilgi aktarımı yapmıyorsunuz. Paylaştıkça çoğalan iki şey vardır. Biri bilgi, biri sevgi. İşte sizler, sevgi ortamında bilgilerinizi paylaşıyorsunuz. Sizler bizim yaşam mimarımızsınız. Bize sadece okuma yazma öğretmiyorsunuz. Hayatın güçlüklerinin üstesinden nasıl gelebiliriz, nasıl iyi bir yurttaş, iyi bir birey, örnek bir aile olabiliriz, bunu da kazandırıyorsunuz. Sizler, yarının Türkiye’sinin, başöğretmenimizin ilke ve devrimleri doğrultusunda oluşturulması için hangi donanımlar gerekiyorsa, onları bizimle buluşturan, bize nakşeden büyüklerimizsiniz.”

Öğretmenlerin haklarının ne yapılırsa yapılsın ödenemeyeceğini vurgulayan Başkan Kesimoğlu; “Yaşamını yitiren ve Cumhuriyetin aydınlanma felsefesi için yeni Mustafa Kemaller yetiştiren bütün öğretmenlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Görevde olan öğretmenlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

 Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitime büyük önem verdiğini anlatan Kesimoğlu; “1921 yılında düşman askerleri Polatlı’ya yaklaşırken Mustafa Kemal, Ankara’da eğitim şurasının açış konuşmasını yapıyordu” dedi.

Kesimoğlu konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı:

“Hepinizi seviyorum”

“Bu şehirde de nice cevherler yetişiyor. Sizlerin sayesinde. Bu gurur hepinizin. Bizler 24 Kasım’larda değil kalan günlerde de aynı sevgi ve saygıyı sizlere göstermekle adeta görevliyiz. Sizleri minnet ve şükran duygularımla selamlıyorum. Bizler dünün çocuklarıyız. Size minnet ve şükran borcumuz var. Bugünün anne ve babalarıyız. Size teşekkür borcumuz var. Sizlere sağlıklı, mutlu, sevgi dolu bir yaşam diliyorum Hepinizi seviyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. En derin saygılarımla.”

 

panobu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=3473694418&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=3473694418&f=o

“The point is we’re not toys, toys isn’t theword; we’re litter. For her pride’s sake, and to save herself from long day-dreams and anunappeasable longing for her lover, Ann Veronica worked hard at her biologyduring those closing weeks. ‘Parbleu, the bullet is still inside you,’ Melusine guessed, remembering howthe Mother Abbess had diagnosed Leonardo’s suffering when he had first cometo the convent. ”“Well, Ann Veronica Smith,” the magistrate remarked when the case was allbefore him, “you’re a good-looking, strong, respectable gell, and it’s a pity yousilly young wimmin can’t find something better to do with your exuberance. ukTake a look at some of my Georgian romances here:https://animoto. To stumble upon the trail through the agency of abottle of whisky! Drank queer; so his bottle had rendered him conspicuous. 1. Marina had retired to bed, drinking wineslowly, sleeping when she was not drinking. . "Thank you," she said, and left the office.

Video ID: IC0gIC0gMTg4LjEzMi4yMDAuODggLSAyMC0wOS0yMDI0IDE2OjA0OjU4IC0gMTY1NDY2MDc2Mw==

This video was uploaded to nlinks.xyz on 19-09-2024 07:04:36

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9 - Ref10 - Ref11