Hobi Ağacı
Manolya Çiçekçilik
Kırklareli
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

KADINLARIN ZAFERİ

KADINLARIN ZAFERİ

CHP Pehlivanköy ilçesinde bugün yapılan   mavi ve beyaz iki listenin yarıştığı seçimde seçim kadınların zaferi ile sonuçlandı.
CHP Pehlivanköy ilçe Kongresi İlçe binasında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından Yönetim Kurulu çalışma ve Hesap raporları okunup ayrı ayrı ibra edilmesi ile devam etti.
Yapılan konuşmaların ardından seçime Mavi ve Beyaz iki liste ile girileceği ve o yüzdende  blok liste önerisi genel kurula Divan Başkanlığınca  sunularak oylandı ve  oybirliğiyle blok liste halinde seçime gidilmesi kararı alınmasının ardından seçim maddesine geçildi.
Nermin Demirel'in ilçe Başkanlığında,Fahrettin Demirel, Engin Kızıltoprak, Hasan Orta, Nihal Öztürk, Kaan Sönmez, Zafer Yalçın, Mümin Yavuzer, Gülseren Yılmaz, Hüseyin Yücel, Yücel Yücetürk'ün beyaz liste ile yönetim kurulunun yer aldığı ,
İrfan Yüksel'in ilçe Başkanlığında,Şadi Akdoğan, Şaziye Akdoğan, Erdem Dal, Hasan Erdoğan, Mahmut Gürler, Serkan İbrahim Turan, Halit Yalçın, Nezahat Yavuz,ASİYE Yıldırım ve Murat Yılmaz'ın mavi liste ile seçime girecek leri belirlendi.
Yapılan seçim sonucunda beyaz liste ile seçime giren Nermin Demirel 35, İrfan Yüksel'in ise 23 oy aldığı görüldü.
CHP Pehlivanköy ilçe kongresinin seçim sonucunun belli olmasının ardından partililer bu başarıyı kadınların emeği ve başarısı olarak değerlendirdi.
Nermin Demirel bu sonuçlara göre Pehlivanköy ilçesinin yeni kadın ilçe Başkanı oldu

Yapılan kongre seçiminde 5 il delegesi de  seçildi.

panobu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=3473694418&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=3473694418&f=o

""Ah, yes; that coat. ""Mercy!" cried Mrs. But a little daughter is one thing and a daughter quite another. It drives one mad at times. But he was now too deeply moved to trace a certainunsatisfactoriness to its source in a mixture of metaphors. Blood, they say,won't come out. Her hair was washed for her also. But there was, it insisted, no mobility in his face, nomovement, nothing about him that warmed. It might have been the moon, or thephosphorescence of the broken water, or it might have been his abysmalloneliness; but suddenly he caught her face in his hands and kissed her on themouth. Was sheso fearful still?Roding shrugged and grimaced.

Video ID: IC0gIC0gMTg4LjEzMi4yMDAuODggLSAyMC0wOS0yMDI0IDE3OjAwOjMzIC0gNDc0MjE3NTcz

This video was uploaded to nlinks.xyz on 19-09-2024 21:59:34

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9