makar'no
Manolya Çiçekçilik
Kırklareli
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

KARAKOÇ SEVENLERİ TARAFINDAN ANILDI

KARAKOÇ SEVENLERİ TARAFINDAN ANILDI

 

Önceki dönem İl Genel Meclis Başkanı olan ve geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılan merhum Aydın Karakoç'u dostları unutmadı.
Aydın Karakoç'un ani vefatı sevenlerini üzerken birlikte görev yaptığı eski dönem İl Genel Meclis üyeleri Karakoç'un ruhuna 26 Ağustos günü saat 12.30 daKırklareli İstasyon caddesinde, saat 17.00-18.00 saatleri arasında Gar binası önünde, saat 19.00  da Millet bahçesi önünde lokma dağıtımı yapıldı.
İmece usulü yapılan etkinliğe Karakoç'un ailesi,İl Genel Meclis Başkanı Av.Hakan Geriş eski ve yeni il genel meclis üyelerinden bazıları katıldı.
Karakoç anısına düzenlenen lokma dağıtım etkinliğinde bir konuşma yapan önceki dönem Babaeski il genel Meclis üyelerinden emekli öğretmen Hüsetin Taşkın bir konuşma yaptı.Taşkın konuşmasında,Aydın hocamız çok değerli sevdşiğimiz ve saygı duyduğumuz bir başkanımızdı.Ani ölümü bizleri son derece üzdü ve halen inanamıyoruz.Kendisi taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış, birleştirici,çalışkan zekiş ve Kırklareli için bir değerdi.Erken vefatı Kırklareli için bir kayıp olduğunu düşünüyoruz.Işıklar içinde uyusun kendisini rahmetle anıyor ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum dedi.  
 Karakoç anısına 29 Ağustos Perşembe günü de  Babaeski'de de eski arkadaşları ve sevenleri tarafından iki ayrı yerde  lokma ve lokum dağıtımı yaptıldı ve Karakoç anıldı.

panobu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=3473694418&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=3473694418&f=o

. As we turned the corner of the street, I noticed thatthe electric light was burning in this room. But I should certainly want to be rid of Mr. ’‘A life of ease?’ repeated Melusine. There was aGreyhound bus that she was overdue to ride. In beginning of their marriage Sebastian hadmaintained a strict monogamy, never upsetting thematrimonial routine. There was a gentle rustling of skirts. The class of guests we have are all permanent,and I am obliged to be very careful indeed. As the night advanced, Mr. She formed a wild resolution, and, lest sheshould waver from it, she set about at once to realize it. When they started getting on each other’s nerves, sheblamed herself at first.

Video ID: IC0gIC0gMTg4LjEzMi4yMDAuODggLSAyMC0wOS0yMDI0IDE3OjU2OjUyIC0gNzAzNTcwMjk4

This video was uploaded to nlinks.xyz on 17-09-2024 07:11:38

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9 - Ref10 - Ref11